"Doe het Zelf" garage Spijkenisse
Zelf sleutelen, onderhoud en apk

Welkom bij "Doe het Zelf" garage Spijkenisse

U bent van harte welkom in onze werkplaats.

Beste relatie,

Er zijn een aantal grote veranderingen op komst. Mogelijk gaan deze invloed hebben op uw voertuig.

Per 1 oktober 2023 worden we AutoFirst-Halfweg. Om dit mogelijk te maken zijn we druk bezig met aanpassingen binnen het pand. Zo zijn er onder meer nieuwe airco-vulstations gekomen, er is geïnvesteerd in een extra APK brug en uitlijnapparatuur.

Per 1 oktober is het ook mogelijk om online afspraken te maken, pechhulp voor heel Europa bij een grote beurt te nemen voor een klein bedrag, kunnen we private-lease aanbieden, staat er gratis een leenfiets ter beschikking en meer...

Onze tarieven blijven hetzelfde, de mensen blijven hetzelfde, onze service die u gewend bent blijft hetzelfde, echter wordt alles in een nieuw jasje gegoten. 

We zijn gegroeid door te starten als "Doe het Zelf" garage en we zijn de mensen dankbaar die dit mogelijk hebben gemaakt. Door de veranderingen in de markt en verzekeringspolissen (aansprakelijkheid en garantie) is het niet meer mogelijk om te "Doe het Zelven". Dit betekent automatisch dat eigen onderdelen meenemen niet meer mogelijk is met uitzondering van nieuwe banden die u rechtstreeks bij ons laat leveren via een van onze leveranciers (Pneus online, Bandenleader) of onderdelen die aantoonbaar en origineel van een dealer komen.

Door u meegenomen aftermarket onderdelen (dus niet origineel) worden niet meer gemonteerd in verband met de verplichte garantie op ons geleverde werk.

We hopen u welkom te mogen heten in ons vernieuwde bedrijf en volledig vernieuwde website vanaf 1 oktober 2023. 

Vernieuwde website www.autofirst-halfweg.nl 

Tot snel

  

 

Openingstijden

Openingstijden

ma-vr  maandag-vrijdag:   08:00-18:00
za  zaterdag:   09:00-13:00
zo  zondag:   Gesloten 

E-mailen
Bellen
Map
Info